Rudi en Mariska getrouwd!

Wie vanmiddag rond half 1 in het centrum van Markelo was, kan het bijna niet ontgaan zijn. Voorafgaand reden leden van de Markelose Motorclub Ons Genoegen op de voet gevolgd door de flink in het oog springende rode zodebemester van Loonbedrijf Lammertink gevolgd door drie brandweervoertuigen van de Markelose brandweer. Natuurlijk ging dit gepaard met getoeter, sirenes en wie goed keek zag dat de rode zodebemester dienst deed als bruidsvoertuig van Rudi Bussink en Mariska Nijmeijer!

Aan het eind van de morgen was het bruidspaar op de Friezenberg om foto’s te maken. Bij terugkomst richting Markelo werden ze ter hoogte van Dieka van de Kruusweg staande gehouden door de brandweer, die het paar met een speciale watergroet feliciteerde met hun huwelijksdag. Mariska is de eerste en tot op dit moment de enigste vrouw binnen het brandweerkorps in Markelo en heeft daarom natuurlijk wel een streepje voor. Rudi is op zijn beurt sterk verbonden met de Markelose motorclub. Met een erehaag en begeleiding naar de trouwlocatie van het bruidspaar lieten ook zij een geweldige indruk achter. Het kan niet anders of het kersverse echtpaar is vandaag op meerdere vlakken door familie, vrienden, collega’s en buurt verrast met mooie acties en cadeaus. Rudi en Mariska; van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!