De Beentjes van Sint Hildegard bij De Kroon

De film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’ wordt in de periode van 5 tot en met 12 juli maar liefst negen maal gedraaid bij De Kroon. De geplande filmvoorstellingen op de geboorteplek van filmmaker Johan Nijenhuis werden na 15 maart geannuleerd door het uitbreken van het coronavirus. “We zijn super blij dat we sinds 1 juni weer ons vak kunnen uitoefenen. Natuurlijk wel met een gezonde dosis creativiteit maar we kunnen weer doen waar we goed in zijn. Nu kunnen we ook de mensen die kaarten hadden gereserveerd voor de film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’ weer ontvangen en laten genieten van deze geweldige film van oud-Markeloër Johan Nijenhuis”, vertelt Robert Volkers. Voor diegene die een kaartje voor de filmvoorstelling hadden bemachtigd kunnen bij De Kroon hun kaarten omwisselen voor een van de geplande data. De kaarten kunnen alleen aan de bar van De Kroon worden ingewisseld en kunnen niet gereserveerd worden. Langskomen is dus wel een must. Heeft u nog geen kaarten en wilt u wel genieten van een bijzondere filmavond? Koop dan uw tickets online voor de desbetreffende avond.