Brandweer rukt opnieuw uit naar ongeval op A1

De brandweer is om 8.50 uur opnieuw gealarmeerd en met spoed uitgerukt in verband met een ongeval met persoonlijk letsel op de A1 ter hoogte van Rijssen-Holten. Hier botste een auto met flinke vaart op een stilstaande vrachtwagen. Brandweer Markelo is ter plaatse. De bestuurder van de auto heeft een engeltje op zijn schouder gehad en is met lichte verwondingen uit zijn auto bevrijd. De A1 is richting Hengelo afgesloten van de afslag Holten/Lochem naar de afslag Holten/Markelo. Niet veel later vond een derde aanrijding plaats tussen aan vrachtwagen en een auto op de A1 ter hoogte van Rijssen/Enter. De bestuurder van deze auto is ernstig gewond geraakt waardoor een traumahelikopter werd opgeroepen. Er is GRIP-1 afgegeven vanwege de drie aanrijdingen die vanmorgen in korte tijd op de A1 plaats hebben gevonden.  Hulpdiensten stemmen ter plaatse de inzet in. Door de chaos op de A1 is de snelweg ter hoogte van de afrit Markelo in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.