Super Open Huis bij 2ImpressU

Voor 2ImpressU kregen de afgelopen maanden net als bij veel ondernemers een andere invulling dan voorzien in het begin van het jaar. Zo werd er door de maatregelen die de rijksoverheid oplegde, geen Open Huis georganiseerd op de eerste zaterdag van de maand. “We werkten de afgelopen tijd alleen op afspraak zodat we controle hadden over de mensen die er binnen kwamen en uiteraard wel volgens de richtlijnen die ook nu nog steeds gelden”, vertelt Nicolette van 2ImpressU. Zaterdag 4 juli worden de deuren van de bruidsmodezaak aan de Prinses Irenestraat weer wijd open gezet voor een Open Huis in combinatie met een Super Sale. “De naam zegt het al, met recht een supersale want het aanbod is groot voor echt héle aantrekkelijke prijzen! Er worden onder andere schoenen, clutches, sieraden, stola’s maar ook rokjes, blouses, lingerie, kinderjurkjes en nog veel meer aangeboden. En niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidsmoeder en de heren onder ons. Zoek je een leuk en bijzonder cadeau of gewoon lekker voor je zelf is het dus leuk om even te komen kijken”, aldus Nicolette.

Naast het Open Huis op zaterdag is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een afspraak te maken. “Afspraken zijn geheel vrijblijvend maar we werken wel graag op afspraak zodat wij ook echt alle tijd hebben voor onze klanten. Ook op korte termijn is altijd nog van alles mogelijk. “Ga voor een duurzame en eerlijk gemaakte (bruids)japon. “Vooral in deze tijden is het belangrijk dat je weet waar je bruidsjapon vandaan komt en blijkt het dat  mensen hier steeds meer waarde aan hechten. 2Impressu biedt dat als geen ander, voor ieder budget. Langzaam aan merken we weer dat het vertrouwen bij de mensen terugkeert en dat ze ondanks de onzekere tijden graag willen trouwen. Trouwen doe je tenslotte met elkaar”, besluit Nicolette.