MTB team Jansen Dak en Wand naar Duitsland

In tegenstelling tot de Stelvio, die twee  jaren geleden niet veel voorstelde maar toch veel aandacht kreeg, was dit jaar het voornemen een flinke uitdaging aan te gaan op de zware bergen in Oostenrijk. Helaas gooide het Corona-virus roet in het eten en werd er op het laatst uitgeweken naar Duitsland. Met ‘mundschutz’ zijn de mannen naar Willingen (bij Winterberg) getogen.

De bergen zijn daar dan misschien niet zo hoog, maar met paden over leistenen, rotsblokken, smalle modderpaden, door waterstromen en dat met stijgingspercentage’s tot 20% was de inspanning er vooral niet minder om. Op één lekke band na en wat kleine glijpartijtjes zijn de zware tochten door alle team leden vol trots volbracht.
 
Een foto met de Dorpsfeestvlag en het zingen van het Maarkels volkslied konden ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken.