Greenpaints opent Verfspot! in Markelo

Greenpaints is importeur en distributeur van kwalitatief hoogwaardige en duurzame verfsystemen. Het bedrijf is in mei 2012 opgestart door geboren en getogen Markeloër Erik Waanders. Hij is het gezicht achter Greenpaints. Erik startte zijn bedrijf acht jaar geleden in een bedrijfshal in Goor, maar zag al snel dat hij uit zijn jasje begon te groeien. In Enter aan de Bleek 19b vond hij op een nieuw bedrijventerrein een goede locatie voor zijn bedrijf. Zijn band met Markelo is natuurlijk sterk én een afhaalpunt in Markelo, stond al langer op zijn verlanglijstje. De ondernemer, die het credo “je moet het samen willen doen om te komen tot succes” met regelmaat uitdraagt, is deze week de samenwerking aangegaan met Fotostudio Markelo. Helemaal nieuw is die samenwerking natuurlijk niet want al veel groene en duurzame verfproducten zijn inmiddels in deze studioruimte gefotografeerd.

Voor productfotografie deed Erik al veel langer een beroep op de fotografen. De inrichting van Fotostudio Markelo is bovendien wat betreft de keuze voor kleuren en materialen in overleg met Erik tot stand gekomen. Nu is daar een afhaalpunt aan toegevoegd. Bestellingen die bij Greenpaints in Enter worden aangenomen kunnen vanaf deze week dus worden afgehaald in De Kaasfabriek Markelo. “We hebben wat gangbare producten, vast in het assortiment opgenomen van de Verfspot!, maar is er iets nodig dat niet op voorraad ligt in Markelo dan kunnen we het de volgende dag of in sommige gevallen soms dezelfde dag nog leveren. Het is een mooie uitbreiding van onze service speciaal gericht op onze klanten in Markelo”, vertelt Erik enthousiast.

De openingstijden van Verfspot! zijn gelijk aan de openingstijden van de Fotostudio Markelo. Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.30 uur is de fotostudio geopend. Voor advies over de producten is een telefoontje of mailtje naar Greenpaints de beste weg om gedegen advies te krijgen.