HofMarketing wil iets moois in de lucht hangen

Met een paraplu-actie roept HofMarketing inwoners van Markelo en andere kernen op om een paraplu te versieren en deze uiterlijk 15 juni in te leveren bij onder meer de VVV-informatiepunten in Hof van Twente, in Markelo dus bij Infocentrum Markelo. Na 15 juni worden de paraplu’s in het Markelose winkelgebied opgehangen om deze extra vrolijkheid te geven. “Een paraplu staat voor overkoepeling. Dit is een overkoepelende actie voor de hele Hof. Samen staan we sterk, ook in coronatijden”, licht Evelien Meijer van HofMarketing de keuze voor een paraplu toe.

Meedoen in de actie kan in je eentje, maar ook als gezin, bedrijf, school, club, vereniging of woonzorgcentrum. Kunstenares Marianne Jonkhans heeft een aantal tips op papier gezet. “Door de tips van Marianne maakt het niet uit hoe oud of jong, creatief of handig je bent. Denk bijvoorbeeld aan verven, knopen en knippen. Iedereen kan op zijn eigen manier hier allen of met iemand samen mee aan de slag en daar gaat het om. We zouden het fantastisch vinden als onze hele Hof volhangt met allerlei kleurige paraplu’s”, aldus Renee Kleywegt van HofMarketing. Meer informatie over de actie en de tips van Marianne Jonkhans zijn te raadplegen op de website van HofMarketing.