Voorbereiding opening buitenbad

Het team van het Sportfondsenbad De Vijf Heuvels heeft na een goede openingsweek van het binnenbad voldoende vertrouwen, om ook de voorbereidingen in gang te zetten voor de opening van het buitenbad. Manager Nicole Pierik vertelt: “Het is nog een flinke uitdaging om het buitenbad corona-proof te maken. Qua oppervlakte van het terrein zouden er behoorlijk wat bezoekers binnen kunnen, maar de uitdaging zit met name in de routing, in combinatie met de reeds opgestarte activiteiten in het binnenbad. Het plan is om op te starten met banenzwemmen en recreatief zwemmen voor de jeugd tot en met 12 jaar. Op zondag willen we ook ruimte bieden aan gezinnen. Hoe we dit precies gaan doen, daar zijn al wel goede ideeën over. Deze worden nu verder uitgewerkt en vervolgens voorgelegd aan de gemeente Hof van Twente. Ondertussen worden de buitenbaden gevuld want dat duurt het langst”. 

Het team van zwembad De Vijf Heuvels wil net als binnen ook voor het buitenbad werken met reserveringen. Dit gebeurt deels telefonisch, maar ook aan een online reserveringssysteem wordt gewerkt. Per wanneer er gereserveerd kan worden is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal er op donderdag 11 juni een testdag worden gehouden. Als u of uw kinderen willen komen zwemmen op die testdag, stuur dan een mail naar het Markelose zwembad info@sportfondsenhofvantwente.nl en vermeld hierin het aantal zwemmers en de leeftijden.