Raad vergadert weer in gemeentehuis

Na 3 digitale raadsvergaderingen zullen de formele raadsvergaderingen vanaf vanavond weer in het gemeentehuis worden gehouden. Vanwege de coronacrisis werd de raadsvergadering van 31 maart afgelast en de daarop volgende 3 vergaderingen digitaal gehouden. Inmiddels is de raadszaal zodanig ingericht dat de 1,5 meter afstand in acht genomen wordt. Vanwege de grootte van de raadszaal in combinatie met de RIVM richtlijnen kan er geen publiek worden toegelaten, de vergadering is voor een ieder te volgen via de website van de gemeenteraad van Hof van Twente.

Naast de livestream via de website zal de vergadering ook te volgen zijn via Hofstreek FM. De vergadermogelijkheden in het gemeentehuis zijn beperkt. Overige vergaderingen, zoals de fractievergaderingen, blijven voorlopig digitaal.