Gouden bruidspaar Hendriksen -update-

Op vrijdag 29 mei 1970 zijn Jan en Jopie op respectievelijk 23 en 20-jarige leeftijd in het huwelijksbootje gestapt. Het gouden bruidspaar viert deze bijzondere mijlpaal in huiselijke kring. Het feest dat zij in gedachten hadden kan door de corona-maatregelen vanzelfsprekend niet doorgaan. Toch zal deze dag voor het gouden bruidspaar nog een verrassend verloop in petto hebben. Niet alleen voor Jan en Jopie is het vandaag een bijzondere dag, óók voor hun dochter Linda en haar man Robert. Zij zijn namelijk vandaag exact 22 jaar getrouwd. Jan & Jopie, namens de kinderen en kleinkinderen nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 50-jarige huwelijk!

Vanavond om half 8 verzamelde familie en vrienden op het Kaasplein om vervolgens in colonne langs de woning van Jan en Jopie te rijden. Natuurlijk werd dit aangekondigd door de claxon in te drukken en de ballonnen gaven een feestelijk sfeertje. Op gepaste afstand werd er vervolgens op het Kroonplein in kleine kring geproost op het gouden bruidspaar.