Plus Blankhorst 25 jaar

Hoewel de maatregelen rondom corona een feest onmogelijk maken, heeft het personeel van Plus Blankhorst toch gezorgd voor een bijzondere start van de dag voor Henry en Rita Blankhorst. Het Markelose ondernemerspaar werd vanmorgen thuis opgehaald en met de koets naar Plus Blankhorst aan het Kerkplein gereden. Een enorme erehaag van personeelsleden stond daar klaar om Henry en Rita te begroeten waaronder ook Willy, Ingrid en Debby; werknemers van het eerste uur. Aankomende zondag stond een reünie op het programma waarvoor alle personeelsleden van nu maar ook in de afgelopen 25 jaar werkzaam zijn geweest bij Plus Blankhorst waren uitgenodigd. “In de afgelopen jaren hebben toch zo’n 450 mensen hier gewerkt en zijn er zelfs op dit moment personeelsleden aan het werk waarvan ook de ouders hier hebben gewerkt. Daar zijn we natuurlijk trots op. Het is geweldig dat er vanmorgen zoveel personeelsleden waren en hopelijk kunnen we deze feestelijke gebeurtenis nog eens goed gaan vieren samen met personeel maar ook met onze klanten. Door de beperkingen waarmee we nu te maken hebben is dat nu helaas niet mogelijk. In oktober staat er een kleine verbouwing van Plus Blankhorst in de planning. Hopelijk kunnen we daarna de 25-jarige mijlpaal van onze supermarkt wél op een passende manier gaan vieren”, vertelt Henry Blankhorst.