Smallsteps verhuist naar ‘n Veernhof

Kinderdagverblijf Papillon en Buitenschoolse Opvang Mirakel gaan aan het einde van dit jaar verhuizen naar de hoek van de Prinses Irenestraat en de Taets van Amerongenstraat in Markelo. Door middel van een brief aan de ouders maakte Jolanda Gimberg, locatie manager van Smallsteps Papillon/Mirakel dit nieuws gisteren aan de ouders bekend. Smallsteps zal haar intrek nemen nadat een deel van ‘n Veernhof waar het Rode Kruis tot voor kort haar onderkomen had en de aangrenzende woning verbouwd zijn tot kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang.  Momenteel is Smallsteps in Markelo gevestigd aan de Jacob Ooststraat naast Basisschool de Welp. Smallsteps verwacht aan het einde van dit jaar terecht te kunnen op de nieuwe locatie tegenover de nieuwbouw van het Kindcentrum Markelo, echter is dit afhankelijk van het verbouwingstraject. Hiermee blijft Smallsteps dichtbij de Welp gelegen, die een nieuwe plek krijgen in het Kindcentrum Markelo.