Overdracht buurtbewoners Elsen aan Loosboersstraat

Na flink wat weken waarin noeste arbeid is geleverd was het vandaag zover dat Arjen, Jolijn en Lars definitief verhuisden naar hun woning aan de Loosboersstraat. Na hun woning verkocht te hebben in de wijk Beusbergen werden ze een aantal maanden liefdevol opgevangen in de buurtschap Elsen bij de ouders van Jolijn. Vanmiddag werd het stel op de platte wagen met Herman van de Klompenmaker aan het stuur en begeleid door familie en buurt, naar hun nieuwe woning in de Loosboersstraat gebracht. Echter werd het nog even spannend bij het inrijden van de Loosboersstraat waar de nieuwe buurt de straat had afgesloten. Na wat onderhandelingen weliswaar op gepaste afstand én iets onder de kurk werden Arjen, Jolijn en Lars overgedragen door de buurt in Elsen en van harte welkom geheten in hun nieuwe buurt. Arjen, Jolijn en Lars de familie, de oude én de nieuwe buurt van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!