De gemeente helpt

De uitbraak van het coronavirus heeft veel gevolgen. Dat geldt voor personen en organisaties. “Als gemeente zijn we er om personen en organisaties zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Met veel organisaties hebben we persoonlijk contact, zoals ondernemers en de grotere instellingen zoals De Reggehof en de bibliotheken. Daardoor hebben we redelijk inzicht wat er speelt bij deze organisaties”, vertelt een woordvoerder van de gemeente. De gemeente heeft het beeld van de kleinere instellingen en die instellingen waar de gemeente geen (directe) subsidierelatie mee heeft, nog niet compleet. Het lijkt er op dat deze groepen zich minder snel melden. De reden hiervoor zou kunnen zijn dat zij normaal gesproken voor hun activiteiten ook geen contact hebben met de gemeente.

De gemeente is er voor iedereen. Dus zit uw club, vereniging, instelling of stichting met vragen? Neem dan gerust contact op met de gemeente. U kunt de gemeente bereiken via telefoonnummer 0547 – 858585 of mailen naar: info@hofvantwente.nl. Gezamenlijk wordt bekeken wat er mogelijk is om u te helpen.