Binnenbad zwembad maandag deels open

Het binnenbad van zwembad De Vijf Heuvels gaat vanaf maandag 25 mei weer gedeeltelijk open. Gisteren is met een eerste groep uitgenodigde bezoekers proefgedraai met het ‘1,5 meter zwembad’, nadat de gemeente Hof van Twente dinsdag al haar akkoord had gegeven op het plan van aanpak. Vanaf maandag 25 mei is het binnenbad uitsluitend op basis van reservering vooraf toegankelijk. Het was voor het zwembad een flinke kus om de medewerkers, bezoekers en ook de accommodatie zelf voor te bereiden op de heropening. Een groot deel van het banenzwem- en AquaSportprogramma en de zwemlessen zullen vanaf maandag weer opgestart worden.

Zwembad De Vijf Heuvels is vanaf maandag na reservering doordeweeks geopend zijn van 6.45 tot 22.00 uur, zaterdag van 7.30 tot 1215 uur en zondag van 9.00 tot 13.00 uur. Zowel zaterdag 23 mei als zondag 24 is er tussen 9.00 en 12.00 uur de mogelijkheid om telefonisch een reserveren te maken. Het zwembad heeft voor de heropening een speciaal coronarooster opgesteld.