Annie en Gerrit 55 jaar getrouwd

Vandaag is het alweer 55 jar geleden dat Gerrit Neutenberg zijn Annie ophaalde uit Lochhuizen om elkaar het ja-woord te geven. Samen hebben ze jarenlang een boerderij gerund met hart en ziel. Nu genieten ze elke dag nog van elkaar en het plattelandsleven. Gerrit mag graag knutselen in de werkplaats en Annie is nog steeds druk in de tuin en mag graag legpuzzels leggen. In verband met de maatregelingen rondom het Corova-virus kunnen ze hun gedenkwaardige jubileum helaas niet vieren zoals ze dat heel graag gedaan hadden, met veel vrienden, familie en buren. Vandaar dat ze gisteravond al verrast zijn met een mooie boog van de kinderen en kleinkinderen. Nmens hen feliciteren we Gerrit en Annie van harte met hun 55 jarig huwelijksfeest en wensen we ze nog vele jaren samen.