Markelo blijft Twente trouw

Onder de trending hashtag #IkMisOe is FC Twente vanmorgen vanaf 9.00 uur gestart met de verlenging van de seizoenclubcards voor het seizoen 2020/2021. Hoewel het nog onduidelijk is of het publiek ,de wedstrijden vanwege corona wel kan bezoeken, verlengen de houders weer massaal. Voor de eerste 30 personen uit Markelo, die de verlenging hebben doorgevoerd had FC Twente tevens een speciaal cadeau klaar. Het in de Nederlandse voetbalwereld befaamde broodje Twenteham is namelijk uitgereikt aan de eerste 30 verlengers. FC Twente dames selectie spelers Lotte Jansen & Maud Roetgering overhandigden de boxen aan de diverse Markelose FC Twente supporters onder toeziend oog van Dyana Driezes en Rudy Lodeweges. Markelo is massaal de seizoenkaarten aan het verlengen, waarmee het nog maar weer eens laat blijken wat een FC Twente dorp het is. Rudy: “In totaal zijn er sinds vanmorgen 9 uur tot dit moment 6.750 seizoenclubcards verlengingen doorgevoerd”.