Kleine Truckrun door Markelo

Geblinddoekt werden Johan en Mirjam Brinkmans vanavond naar de voorkant van hun winkelpand van Mirjam’s Modehuis geleid. Hier werden zij verrast met een versierde sta-tafel compleet met een hapje en een drankje voor beiden, maar verder werd het paar nog niet veel wijzer gemaakt van wat er op stapel stond. Inmiddels trok het hier en daar wat kijkers die keurig op afstand genoten van wat er zich afspeelde in de Grotestraat in Markelo. Wat zij niet wisten was dat ondertussen de collega’s van Johan verzamelden bij de Poppe om met hun vrachtwagens in colonne richting het centrum van Markelo te vertrekken. Deze enorme stoet werd aangevuld met een flink aantal auto’s met daarin vrienden en bekenden van Johan en Mirjam. Met luid getoeter trokken de vrachtwagens rond kwart voor zeven door het dorp om Johan en Mirjam op deze wijzen te feliciteren met een aantal geweldige feestelijke mijlpalen. Naast hun 40-jarig huwelijk is Johan namelijk ook 65 jaar geworden waardoor hij nu van zijn pensioen kan gaan genieten. De vrachtwagens van zijn werkgever Kamphuis Epse Transport waren allen deze week al voorzien van grote spandoeken met ‘Johan bedankt’. De luid toeterende kleine truckrun vanavond met zijn collega’s, familie en vrienden was echter een complete verrassing voor Johan en Mirjam.