Contacttent bij Anholtskamp

Dankzij een tent die voor een raam bij woonzorgcentrum Anholtskamp is geplaatst is er meer contact mogelijk tussen bewoners en familie. De contacttent biedt bewoners naast (beeld)bellen, contact via de tuin of balkon en het zwaaien voor het raam een nieuwe contactmogelijkheid. Hierdoor is bezoek mogelijk op een veilige manier binnen de richtlijnen van het RIVM. De medewerkers van Anholtskamp zien dat bewoners het fijn vinden om hun familie weer van dichterbij te kunnen zien en horen. Hierdoor is het contact persoonlijker en privé.

Familie kan in de contacttent plaatsnemen, waarbij de bewoner binnen achter het raam zit. Dankzij een spreekluisterverbinding kan men elkaar goed horen. De contacttent bij het Markelose woonzorgcentrum is mede tot stand gekomen dankzij de Onzinapp, De Kroon, RJ Collaborations Solutions, E- Design & Styling en de Vrienden van de Anholtskamp.