Online kook-avontuur smaakt naar meer …

De try-out van de online Kookworkshop die afgelopen zaterdag werd georganiseerd door Bistro de Tasca smaakt naar meer! “Niet alleen onze kok Henk Beumer was enthousiast maar ook wij, als horecaondernemer. De try-out heeft ons inzicht gegeven welke punten we nog nader kunnen uitwerken met elkaar maar het culinaire online-kookavontuur is erg goed ontvangen door de deelnemers”, vertelt Jan Willem Lammertink. Zo goed dat er aanstaande zondag een speciaal Moederdag Kookavontuur op de planning staat van Bistro de Tasca.

“Wij hebben met ons gezin genoten van de online Kookworkshop die goed en duidelijk te volgen was. Echt een aanrader nu we met z’n allen op dit moment niet kunnen genieten van buiten-de-deur-eten”, vertelt een van de enthousiaste deelnemers die meteen een mooie serie sfeerbeelden wist vast te leggen.Het is goed mogelijk dat de online kookworkshops van de Tasca, een vast vervolg gaan krijgen. Het gehele recept voor het kook-avontuur wordt verzorgd door de Tasca. Zij bezorgen ruim van tevoren alle benodigde ingrediënten, recepturen en eventueel een bijpassend flesje wijn. Deelnemers hoeven alleen te zorgen voor een keuken, een gezellig gedekte tafel, een latop/tablet met internetverbinding en een kook-partner-in-crime.