Trainingsplannen goedgekeurd

De plannen van Sportclub Markelo om de jeugd weer te laten trainen zijn goedgekeurd door de gemeente Hof van Twente. Dat betekent dat de jeugd de trainingen weer kunnen hervatten aan sportpark de Endemansdijk. Er zijn de nodige maatregelen getroffen op het sportpark om alles zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen. Er is onder andere een routing aangeduid voor het halen en brengen van de jongste jeugd. Het bestuur van Sportclub Markelo vraagt nadrukkelijk of de jeugd vanaf de JO-10, waar mogelijk met de fiets naar het sportpark kan komen. Voor de jeugd vanaf de JO-13 geldt dat dit in kleine groepen gebeurt en dat onderling anderhalve meter afstand in acht moet worden gehouden.

Hoewel iedereen erg blij is dat de bal weer gaat rollen, zijn er wel een aantal protocollen waar iedereen zich aan moet houden. Deze protocollen zijn te vinden op de website van Sportclub Markelo. Voor zowel ouders, trainers en sporters geldt een apart protocol. Op dit moment is de club nog druk bezig met het maken van passende trainingsschema’s. Zodra dit definitief is wordt dit gecommuniceerd naar de leden en ook gepubliceerd op de website van de club.