Autopolonaise voor 90-jarige Mina Dijkman

Een groot feest was er gepland voor Mina Dijkman uit Stokkum die vandaag haar 90e verjaardag vierde. Niet zo gek want zeg nou zelf, 90 is een hele mooie leeftijd en dat mag ook gevierd worden. Door de huidige coronamaatregelen was het ook hier niet mogelijk om het feest doorgang te laten vinden. Door de creativiteit van velen werd Mina’s verjaardag er zeker niet minder mooi door. De postbode bezorgde vandaag vele verjaardagskaarten waar Mina en de familie iedereen natuurlijk erg voor wil bedanken. Kinderen, klein- en achterkleinkinderen hebben Mina vanavond rond de lklok van 19.00 uur terwijl ze nietsvermoedend een wandelingetje over het erf maakte, op een ludieke manier weten te verrassen. Een complete autopolonaise reed langs haar huis onder luid gejuich, getoeter en zwaaiende handen van haar familieleden die haar op deze manier feliciteerde met haar 90e verjaardag. Mina, lieve Ma, oma, omi en opoe van harte gefeliciteerd met je 90e verjaardag namens de familie die hopen dat ze het feestje snel samen alsnog met jou kunnen vieren!