Noabers zetten samen schouders eronder

De coronamaatregelen zorgen voor bijzondere initiatieven en saamhorigheid onder inwoners en ondernemers. Waar in Markelo het noaberschap altijd al aanwezig is, zie je dat steeds meer ondernemers samen de schouders eronder zetten. Zo ook ‘noabers’ Aanstoot en Bronsvoort die dit paasweekend tot een zogenaamd drive-thru weekend omdoopten. Zaterdag en Eerste Paasdag tussen 16.00 en 20.00 uur reden al vele auto’s over het terrein van Snorrewind om daarna bij de drive-in van De Poppe een schnitzelmenu mee te nemen om deze thuis op te kunnen eten. “Een super initiatief”, aldus een van de mensen die gisteren bij de drive-in stond. Ook vandaag staan ze bij Snorrewind en De Poppe vanaf 16.00 uur weer klaar.

Naast het eten kunnen er ook bossen tulpen worden gekocht. Een deel van de opbrengsten van dit paasweekend gaan naar Villa Joep. Het goede doel waarvoor Manege Snorrewind zich al jaren inzet.