Toch een beetje kwisgevoel

De bewuste vraag die vanavond is gepubliceerd

Na bijna een jaar van voorbereiding en een kwisboek dat al bij de drukker lag kon de organisatie van de Maarkelse Kwis in deze coronacrisis vanavond de tweede editie niet door laten gaan. De kwis wordt uitgesteld, als is een nieuwe datum nog niet bekend. In het kwisboek staan ook de tweede editie honderd vragen in verschillende categorieën. De organisatie van de kwis heeft vanavond 1 van de vragen op haar Facebookpagina prijsgegeven, waardoor teams vandaag al punten verdienen voor de tweede editie van de Maarkelse Kwis.

De teams worden opgeroepen om het antwoord op de hierboven afgebeelde vraag voor 5 april 17 uur in te zenden naar maarkelsekwis@gmail.com, waarbij de organisatie verzoekt om per team 1 inzending te doen. Bij het antwoord moeten de teams als uitgangspunt nemen dat er geen coronamaatregelen zouden zijn en de Maarkelse Kwis gewoon volgens planning zou zijn verlopen.