De Kroon komt met online pubquiz

Zaterdag 4 april vanaf 20.30 uur wordt er vanuit Grand Cafe De Kroon live een quiz uitgezonden die te volgen zal zijn via YouTube. “In deze tijden missen we sociale contacten en op deze manier kunnen we samen toch nog iets leuks gaan doen”, aldus Robert Völkers. Meedoen aan de quiz kan door het plaatsen van een bestelling bij de bestel- en afhaalservice van de Markelose horecagelegenheid. Met de bestelling ontvang je inloggegevens om mee te doen aan te quiz. Om mee te kunnen doen is het verder belangrijk om een televisie, computer, laptop of iPad te hebben waarop je YouTube kunt kijken en een smartphone.

Robert: “We hebben naast onze kaart ook een speciale tapasschaal. Deze kun je vrijdag 3 april tussen 15.00 en 20.00 uur bestellen of zaterdag 4 april voor 16.00 uur. Zaterdag 4 april ontvangen de deelnemers rond 16.00 uur een mail met instructies voor de quiz.” Volgens Robert zijn er leuke prijzen te winnen, maar is het vooral leuk om mee te doen. Voor de pubquiz werkt Robert samen met Tijn Fleerkate, Mart Ganzevles en Max van der Heijden.