Dorpsfeest past programma aan

Het dagelijks bestuur en de commissies van Dorpsfeest Markelo hebben het besluit genomen het programma aan te passen in verband met de gevolgen van het coronavirus. “Een zwaar, maar onvermijdelijk besluit: het biljarttoernooi en de optocht gaan niet door. Het Dorpsfeest Markelo is -in deze situatie gelukkig- nog ver weg. Toch is het helaas onvermijdelijk nu al maatregelen te treffen met betrekking tot het programma voor Dorpsfeest Markelo 2020 in verband met de gevolgen van het coronavirus”, aldus een woordvoerder van Dorpsfeest Markelo. Begin deze week gaf voorzitter Hilko Pruntel al aan dat de maatregelen die de Rijksoverheid bekend maakte, ook gevolgen zou hebben voor Dorpsfeest Markelo. Daar waar volksfeesten in de omgeving in zijn geheel worden afgelast, neemt Dorpsfeest Markelo de beslissing om het Biljarttoernooi en de optocht te annuleren.