Aveleijn komt met telefoonlijn

20111212_rohaanDe coronacrisis zorgt ervoor dat steeds meer mensen binnen moeten blijven en ook geen bezoek mogen ontvangen. Voor bewoners van locaties van instellingen zoals Aveleijn geldt sinds deze week een nieuwe bezoekregeling. Bewoners van woonlocaties zoals Rohaan in Markelo krijgen hierdoor geen bezoek en gaan zelf ook niet meer op bezoek. Om toch een praatje te kunnen maken heeft Aveleijn een speciale telefoonlijn geopend. Via deze ‘Telefoonleijn’ kunnen bewoners van deze woonlocaties elke dag tussen 10.00 en 16.00 uur bellen met 074-2651168 om een gezellig praatje te maken of tips te krijgen voor thuisactiviteiten. “Dit soort telefoonlijnen zijn bekend in de ouderenzorg, maar er was nog geen variant voor de verstandelijk gehandicaptenzorg”, aldus Aveleijn in haar persbericht. De nieuwe dienst is niet alleen voor locaties van Aveleijn, maar ook voor bewoners van andere locaties bedoeld.