Wegwijs in Markelo huis-aan-huis

Stichting Markelo Promotie, Hofmarketing en het Infocentrum Markelo zijn verantwoordelijk voor het handzame boekje Wegwijs in Markelo. Het boekje wordt evenals vorig jaar ook dit jaar weer huis-aan-huis bezorgd in Markelo en zal vanaf deze week op de mat vallen. De inhoud van de uitgave van Wegwijs in Markelo is in de afgelopen weken definitief vastgesteld en heeft daarom niet in kunnen springen op een aantal afgelaste evenementen als gevolg van de corona maatregelen. Wegwijs in Markelo is een uitgave waarin tal van ondernemers en instanties zich aan u presenteren en waarin Markelo centraal staat. Niet alleen voor de toeristen die ons dorp bezoeken maar het biedt evengoed ook de inwoners van Markelo nuttige informatie en laat u zien waar een klein dorp groot in kan zijn.