Plus Blankhorst komt met plaatjesactie

Vanaf 27 april tot en met 21 juni 2020 kunnen er bij Plus Blankhorst historische plaatjes van Markelo worden verzameld. Het is een actie in het kader van het 25-jarig bestaan van de supermarkt. In samenwerking met de Stichting Heemkunde Markelo is een boek samengesteld dat gevuld kan worden met plaatjes die klanten in de actieperiode kunnen sparen. “Het is vergelijkbaar met het sparen van voetbalplaatjes. Plaatjes kunnen worden gespaard bij besteding vanaf elke 10 euro aan boodschappen. Hierbij ontvangt de klant een zakje met 4 plaatjes”, aldus Henry Blankhorst.

Het boek behorende bij de actie ‘Historisch Markelo’ geeft volgens Blankhorst een mooi beeld van het Markelo van vroeger tot nu. Dit komt mede door de verhalen van de Stichting Heemkunde Markelo, die zijn verwerkt in een verzamelboek. Het verzamelboek behorende bij de actie zal gedurende de actieperiode verkrijgbaar zijn voor 2,95 euro. Tijdens de eerste twee weken krijgen klanten een euro korting.