Paalzitten voor het goede doel

Grand Cafe De Kroon is een van de horecagelegenheden in Hof van Twente die meedoen aan de paalzitwedstrijd van Hof in Actie. De wedstrijd wordt in alle 6 kernen in Hof van Twente gelijktijdig gehouden. Rondom de paalzitactie zal geld ingezameld worden voor zowel Doors Wide Open als het Leger des Heils. De paalzitters starten vrijdag 1 mei 2020 om 20.00 uur, de verwachting is dat er na 25 uur een winnaar uit zal komen, mogelijk duurt het langer. Een week later wordt bij de horecagelegenheid waar de meeste donaties zijn opgehaald de finale gehouden.

Deelnemers aan de paalzitactie kunnen een geldbedrag winnen en rondom de wedstrijd zullen meerdere activiteiten worden gehouden om gelden binnen te halen. Ook zal er aan de paal een plastic buis komen waar in gedoneerd kan worden en bestaat er de mogelijkheid voor bedrijven om paalsponsor te worden. Aanmelden voor de paalzitwedstrijd kan bij De Kroon.