Gelijkspel voor dames 1

De dames van Sportclub Markelo speelden gisteren een uitwedstrijd tegen EMOS uit Enschede. De zwart-witten begonnen goed aan de wedstrijd en na een paar minuten spelen kreeg het al een grote kans. Vanuit een hoekschop was Bo Onland dichtbij de openingstreffer, maar de bal trof net geen doel. Met name EMOS was onnauwkeurig in de passing en daar maakten de dames van Sportclub Markelo goed gebruik van. Een mooi genomen vrije trap van Sandra Stokreef werd bekroond tot doelpunt. Na de 0-1 kwam EMOS in de eerste helft maar een keer voor de goal. Echter wist keepster Sophie Boogaard met een knappe redding haar doel schoon te houden. Na de rust bleken beide ploegen ook aan elkaar gewaagd. Na een kwartier spelen kwam EMOS op gelijke hoogte, dit doelpunt kwam tot stand vanuit een hoekschop. Na de gelijkmaker proberen beide ploegen nog wel op zoek te gaan naar de overwinning, maar gescoord werd er niet meer. Zo keren de dames met één punt terug Markelo. Volgende week spelen de dames hun volgende competitiewedstrijd, dan spelen zij thuis tegen BWO VR1. De aftrap is om 10:30 uur.