Maak kennis met de Wielertourclub

De Wielertourclub Markelo organiseert morgenavond vanaf 19.30 uur een informatieve avond voor leden en geïnteresseerden bij Grandcafé de Kroon in Markelo. Deze avond staat in het teken van de tourfietser (ATB/RACE) met onder andere een presentatie van Laurens Oling over fysio met betrekking tot de fietssport. Claudius Ouwekerk zal uitleg geven over bikefitting en Rob Kleinsman geeft informatie over de wielerkleding en de noviteiten voor 2020. Voorafgaand aan deze informatieve avond wordt er tussen 18.30 en 19.30 uur de mogelijkheid geboden om kleding te passen. Overigens is het ook mogelijk om dit na afloop van de presentaties te doen. 

De Wielertourclub Markelo bestaat inmiddels een jaar. Op 1 februari 2019 vond een succesvolle Kick-Off plaats in een volle zaal onder het toeziend oog van fietsliefhebbers van alle leeftijden. De club bestaat na 1 jaar uit 146 leden die zowel actief zijn op de weg (racefiets) als ook in het bos (atb). Het bestuur van WTC Markelo heeft het afgelopen jaar voor verschillende uitdagingen gestaan. Met de ondersteuning van de leden in de vorm van bijvoorbeeld wegkapiteins en atb-begeleiders maar ook sponsoren mag het eerste jaar van de club als een succesvol jaar de boeken in.