Ja-woord Leon en Stefanie

Leon Zomer en Stefanie de Winter geven elkaar vandaag het ja-woord. Het is dan ook de hele week al feest aan De Hiele in Markelo. De buurt startte afgelopen maandagavond met het zetten van de boog voor de voordeur van het bruidspaar. Dat ging natuurlijk geheel volgens traditie en na het keuren kon dan ook het ‘nat maken van de boog’ niet uitblijven. De vele neerslag die op dat moment werd voorspeld, deed de buurt besluiten om in de boog nog niet al te veel witte rozen te plaatsen. Dat moment werd uitgesteld tot gisteravond waarna een tweede keuring niet achterwege bleef natuurlijk. Vandaag en ook morgen wordt het huwelijk van Leon en Stefanie uitgebreid gevierd. Leon en Stefanie; namens de buurt van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk toegewenst samen met jullie kids.