Peuterochtend op Elserike

Ouders kunnen morgen samen met hun kinderen van 2 of 3 jaar een kijkje komen nemen bij Openbare Daltonschool Elserike. Tijdens deze ‘Dalton Peuterochtend’ kan men vanaf 9.00 uur kennismaken met het Daltononderwijs. De ouders en kinderen zullen eerst op school worden ontvangen. Hierna gaan de peuters samen met de kleuters onder leiding van een leerkracht en 2 PM’ers van Kinderopvang de Beestenboel werken en spelen. De ouders krijgen in die tijd een kop koffie of thee, een rondleiding door de school en een korte presentatie over het Daltononderwijs op Elserike.

De ochtend in Elserike is bedoeld voor zowel ouders en peuters van de Beestenboel als ook andere geïnteresseerde ouders met hun kinderen. Op woensdag 18 maart kan er weer een kijkje worden genomen bij Elserike en Kinderopvang de Beestenboel. Die dag organiseren de basisscholen in Markelo een open dag.