Supporters FC Twente steunen Truck Run Hof van Twente

Op het Roggeplein hebben Rudy Lodeweges en Niek Nijenhuis vanmorgen namens het bestuur van de Supportersvereniging FC Twente Markelo, een cheque ter waarde van € 562,- overhandigd aan de organisatie van de Truck Run Hof van Twente. Het bedrag is bijeen gebracht door de leden  van de supportersvereniging tijdens de jaarlijkse December Donatie actie. “In oktober 2020 organiseren we de derde editie van de Truck Run Hof van Twente. Doordat bedrijven belangeloos hun vrachtwagen én de chauffeurs hun tijd inzetten kunnen we samen met een flinke groep vrijwilligers een prachtige route organiseren voor mensen met een beperking. Deze donatie kunnen we daarom goed gebruiken om ook dit jaar weer een geweldige middag te organiseren”, vertelt Willian Potman enthousiast. 

De supportersvereniging FC Twente Markelo heeft negen seizoenen geleden met succes de ‘December Donatie’ geïntroduceerd. Hiermee toont de Markelose supportersvereniging haar maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt hiermee stichtingen/verenigingen uit Markelo en omstreken daar waar mogelijk is. De afgelopen jaren werd er tijdens de laatste thuiswedstrijd van FC Twente voor de winterstop geld ingezameld voor meerdere goede doelen.