Schrijfster vertelt over kinderboek Harm

Schrijfster Janine Berger-Schonewille komt dinsdagavond 25 februari naar Boekhandel Prins om te vertellen over haar kinderboek ‘Harm’. Vanaf 20.00 uur zal Janine vertellen over het boek dat is geschreven over en voor haar vader. Het gaat over alledaagse belevenissen van een gewone jongen in oorlogstijd. Harm speelt op school, speelt met zijn broers en houdt van voetballen. Om hem heen gebeuren geheime dingen. Het is oorlog en zijn vader is samen met de meester van de school leider van een verzetsgroep. Harm hoort en ziet hiervan meer dan de volwassenen om hem heen in de gaten hebben. In het boek beschrijft Janine wat Harm meemaakt en wat hij daar zelf van vindt.

Het verhaal is een verhaal van persoonlijke betekenis voor Janine, maar ook een verhaal om te blijven vertellen aan kinderen en volwassenen. De avond bij Boekhandel Prins begint om 20.00 uur, met een inloop vanaf 19.45 uur. Om de avond bij de te wonen is aanmelding vooraf in de boekhandel gewenst.