Maandelijks kinderspreekuur in Het Stroaten

Sinds deze maand zijn podotherapeut Mark van der Boom en oefentherapeut Elvira van Daal gestart met een gratis Kinderspreekuur in gezondheidscentrum Het Stroaten. Iedere eerste woensdag van de maand is het spreekuur tussen 13.00 en 15.00 uur geopend waarin Mark en Elvira mogelijke vragen van ouders kunnen beantwoorden. Hierbij zullen ze ook samen het functioneren en de houden beoordelen en mogelijk advies of tips kunnen geven. “In mijn praktijk krijg ik regelmatig ouders met kinderen die zich ongerust maken of vragen hebben over het lopen en de houding van hun kind. Zelf ouders zijnde snappen wij dat een ieder het beste wil voor zijn of haar kind en willen wij tegemoet komen aan hun vragen/zorgen omtrent de ontwikkeling, houding of looppatroon van hun kind tegemoet te komen”, aldus Mark van der Boom.