Helligen Hendrik naar Kösterskoele

Op zaterdag 20 juni komt Helligen Hendik naar de Kösterskoele. Het Markelose openluchttheater is die avond vanaf 20.00 uur het decor van de Overijsselse première van Hendrik’s Zotte Zomer Parade. Het alter ego van cabaretier Bert Eeftink uit Goor viert komende zomer met een tour langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land zijn koperen jubileum. Het belooft een knotsgekke show te worden waarbij zowel nieuwe sketches als succes scenes uit de afgelopen 12,5 jaar de revue passeren. Uiteindelijk zal de onvervalste ‘helligheid’ de boventoon voeren. Ook Hendrik’s kompaan Schoffel Getje zal in de voorstelling in Markelo niet ontbreken. De kaartverkoop gaat komende zaterdag om 11.00 uur van start.

De kaarten voor de voorstelling in Openluchttheater de Kösterskoele van zaterdag 20 juni 2020 zijn uitsluitend te koop via de site van Eventbrite en kosten 17,50 euro per stuk exclusief servicekosten. Per bestelling zijn maximaal 8 kaarten te bestellen. De kassa in het openluchttheater zal 20 juni vanaf 19.30 uur geopend zijn.