Deelnemers gezocht voor Lions event

Op 16 mei 2020 organiseert de Lions club Goor/Markelo/Diepenheim een rally toertocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Rehema Home in Kenia. Dit is een weeshuis dat een veilig onderdak biedt aan de vele kinderen die te maken hebben met extreme armoede, ziekte (onder andere HIV) en politieke instabiliteit. De organisatie van het event is op zoek naar deelnemers.

Het evenement bestaat uit een dagvullend programma, waarin de deelnemers een tweedelige toerrit met oldtimers en vrachtauto’s (met chauffeur) aangeboden wordt door het Twentse landschap, gecombineerd met diverse bezichtigingen. Het tweede deel van de middag bestaat uit een voorstelling van het Twents Jeugd Symfonie Orkest onder leiding van niemand minder dan Carl Wittrock. Het programma wordt ’s-avonds afgesloten met een diner. Het concert en diner wordt gehouden bij Herberg  De Pot in Markelo. De organisatie ligt in handen van de Lions Club Goor/Markelo/Diepenheim, in nauwe samenwerking met haar Duitse jumelage-partner Lions Club Bremer Süden.

Deelnemers betalen een financiële bijdrage van € 85,– per persoon, waarmee een deel van de kosten van de dag worden gedekt. Daarnaast is een aantal sponsoren bereid gevonden een financiële bijdrage te leveren aan dit evenement. De overige opbrengsten gaan geheel naar Rehema Home, mede door de vrijwillige inzet van de Lions leden.

Deelnemers kunnen zich aanmelden per mail: tuitert@gmail.com of nijssen@icloud.com.