Informatieavond orthopedische hulpmiddelen

Op uitnodiging van het bestuur van de Hervormde Vrouwen Vereniging wordt er een informatieavond georganiseerd op donderdag 27 februari vanaf 20.00 uur in de Martinushof. Tijdens deze avond komt een spreker van ProReva vertellen over de orthopedische hulpmiddelen die het bedrijf maakt. Zij zijn ongeveer 45 jaar geleden begonnen als kleine orthopedische instrumentenmakerij in Apeldoorn. Momenteel hebben zeij vestigingen in onder meer Deventer met spreekuurlocatie in Rijssen en Zwolle. Of het nu gaat om prothesen of orthesen voor vingers, hand, arm of been. Bij ProReva kunt u terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen.

Een prothese vervangt een lichaamsdeel, een orthese ondersteunt een lichaamsdeel. Het bedrijf levert ook diverse confectiehulpmiddelen zoals korset, brace, bandage of spalk. Ook meten ze steunzolen en steunkousen aan. Het belooft volgens het bestuur van de HVV een interessante avond te worden.