Geleidehond bij koffieochtend HVV

Op woensdagmorgen 11 maart vanaf 10.00 uur organiseert het bestuur van de Hervormde Vrouwen Vereniging een koffieochtend in de Martinushof. Tijdens deze morgen komt een ambassadeur met zijn geleidehond vertellen over het Koninklijk Nederlandse Geleidehonden Fonds. De missie van dit fonds is om zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van deze mensen wanneer deze gericht hiervoor wordt opgeleid. De vakkennis wordt breed ingezet, denk bij voorbeeld aan mensen met een rolstoel en dergelijke. “Een ieder die geïnteresseerd is, is van harte uitgenodigd. De kosten van deze morgen bedragen 5 euro inclusief koffie. Wij hopen deze morgen veel leden en dames die belangstelling hebben te mogen begroeten”, aldus het bestuur van de HVV. U kunt zich opgeven bij Jo Jansen tel. 0547 364488.