Inloopochtend ‘t Trefpunt Markelo

Op woensdag 19 februari  worden de deuren van Dagvoorziening ‘t Trefpunt Markelo vanaf 10.00 uur in woonzorgcentrum Anholtskamp opnieuw wijd open gezet. Het geeft ouderen de kans om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Momenteel zijn er veel ouderen die nog zelfstandig wonen of met hulp van mantelzorg nog thuis kunnen zijn. Zij missen soms het contact met andere leeftijdsgenoten of plaatsgenoten en daarom is dagvoorziening ‘t Trefpunt Markelo een uitkomst. Hier kunnen de ouderen meedoen aan allerlei activiteiten. Ook vaardigheden trainen of gewoon simpelweg een broodmaaltijd nuttigen behoren tot de mogelijkheden.

De dagvoorziening heeft iedere derde woensdag van de maand een vrijblijvende inloopochtend, uitermate geschikt voor ouderen die anders in een sociaal isolement dreigen te komen. Is er op deze woensdagen geen mogelijkheid om langs te komen dan kan er het beste even gebeld worden met de dagverzorging zelf via 0547-745625. Dagvoorziening ‘t Trefpunt Markelo is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.