Darttoernooi SC Markelo groot succes

Nadat het darttoernooi bij Sportclub Markelo vorig jaar met succes weer nieuw leven in was geblazen, was het voor de feestcommissie duidelijk dat dit evenement vaker op de agenda moest komen te staan. Vrijdagavond 14 februari was het zover en deden uiteindelijk 31 deelnemers mee. Een mooie groep enthousiastelingen die werden verdeeld over 8 poules en daarin de strijd met elkaar aan gingen. Na de poulefase namen de nummers 1 en 2 uit de poule deel aan de winnaarsfinale en kwamen de nummers 3 en 4 in de klungelfinale Deze roemruchte klungelfinale ging uiteindelijk tussen René Langeler en Rick ter Haar, waarbij Rick ter Haar met 3-1 won en de klungelcup op zijn naam wist te schrijven. Na het spelen van vele potjes in de winnaarspoule ging de finale tussen Ramon Morsink en Chiel ter Haar. Het aanwezige publiek zag een prachtige wedstrijd waarbij Ramon Morsink uiteindelijk met 2-0 in sets te sterk was en zo het Sportclub Markelo Darttoernooi 2020 op zijn naam heeft geschreven. De organisatie kijkt terug op een, opnieuw, geslaagd darttoernooi dat volgend jaar zeker weer op de agenda komt te staan.