Smallsteps en ‘t Wapen bedenken Valentijnsactie

Smallsteps en ‘t Wapen van Markelo hebben een Valentijnsactie georganiseerd speciaal voor de ouders van de kinderen die worden opgevangen bij Smallsteps Papillon. Voor de kinderen is er namelijk vanavond extra opvang geregeld om de ouders de mogelijkheid te bieden om samen op pad te gaan en romantisch te gaan dineren. Ingrid en Mark Smit hebben in overleg met de keukenbrigade een speciaal Valentijnsmenu voor vanavond samengesteld. Ouders reageerden hier enthousiast op en hebben zich aangemeld. Voor de kinderen staan er bij Smallsteps leuke verrassingen klaar op het gebied van eten en activiteiten en de ouders worden culinair in de watten gelegd bij ‘t Wapen van Markelo tot circa 19.00 uur. De leiding van Smallsteps gaan dan met de kinderen op pad om de ouders te verrassen en op te halen bij ‘t Wapen van Markelo. Overigens is het speciale Valentijnsmenu ook op andere dagen in dit weekend te bestellen bij ‘t Wapen.