Kindergroep Boerendansers neemt afscheid

De Kindergroep van de Folkloristische Vereniging heeft vanmiddag na schooltijd genoten van heerlijke pannenkoeken in museumboerderij Eungs Schöppe. Daar waar deze kindergroep twee jaar geleden spelenderwijs startte met het aanleren van verschillende dansen werd nu als afscheid, een gezellige maaltijd georganiseerd voor de groep. Elke twee jaar wisselt de samenstelling van de kindergroep van de Markelose Boerendansers. Aankomende zaterdagmorgen om 11.15 uur start de Folkloristische vereniging met een nieuwe groep kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. De groep heeft overigens nog plaats voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Kinderen zijn aanstaande zaterdagmorgen van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en te ervaren hoe leuk het is om spelenderwijs de dansjes aan te leren. Het eerste publieke optreden van de nieuwe groep is de Palmpasenoptocht op zondag 5 april.