FC Twente voetbaldag SC Markelo

Sportclub Markelo is op vrijdag 21 februari het kloppend hart van de regio Twente. Op die dag zal de FC Twente Voetbaldag plaatsvinden op Sportpark de Endemansdijk, waarbij  voetbalbeleving en spelplezier de boventoon voert. Alle jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud, ongeacht of je op voetbal zit of niet, kunnen zich aanmelden voor deze FC Twente Voetbaldag. Naast lekker voetballen en nieuwe trucs leren staan er ook verschillende Skill Games uit het computerspel FIFA 2020 op het veld.

Alle deelnemers aan de voetbaldag ontvangen na afloop naast een FC Twente Soccercamps certificaat ook twee wedstrijdtickets voor een thuiswedstrijd van FC Twente. De FC Twente Voetbaldag staat onder leiding van gediplomeerde en opgeleide trainers. Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u kijken op www.fctwente.nl/soccercamps  (vol=vol).