Cadeaubonnen Postkamer niet laten liggen

De cadeaubonnen van Bloembinderij De Postkamer uitgegeven voor 1 januari 2020 zijn alleen dit jaar nog te besteden bij de Markelose bloemenzaak. De reden voor deze regel is een aanpassing in de bedrijfsstructuur. Vaker dan voorheen zult u Dionne ter Stege namelijk  aantreffen in Bloembinderij de Postkamer aan de Grotestraat in Markelo. Naast haar werk in de Markelose bloemenzaak had Dionne tot voor kort ook een dienstbetrekking bij het Sportfondsenbad De Vijf Heuvels in Markelo, waar zij zwemlessen gaf aan de jongste jeugd. “Twee geweldige banen waar ik in de afgelopen jaren enorm van heb genoten ondanks dat ze beiden heel verschillend zijn”, vertelt Dionne lachend. Met ingang van januari heeft ze de knoop door gehakt en besloten om zich volledig te richten op Bloembinderij De Postkamer. Samen met een stagiaire op een aantal dagen in de week is Dionne vanaf 1 januari hét gezicht achter de toonbank van De Postkamer.

Dit valt natuurlijk samen met het besluit van Christine om een stapje terug te willen doen. “We hebben er in goede harmonie een goede oplossing voor weten te vinden. In de afgelopen jaren hebben we samen een stevige basis weten neer te zetten voor De Postkamer waar we beiden enorm trots op zijn. Het is nu aan mij om op deze voet verder te gaan”, vertelt Dionne. Veel zal er dus niet veranderen. De formule is goed en vraagt er niet om veranderd te worden. De winkel zal naast bloemen gevuld blijven met wat vaste planten, potterie en cadeauartikelen.