Toneelgroep Herike-Elsen presenteert ‘Alle ballen op Bertha’

Op 15, 21, 22, 27 en 28 februari speelt de toneelgroep van Herike-Elsen het blijspel ‘Alle ballen op Bertha’. Het stuk is geschreven door Winnie Abel en speelt zich af in het verlopen café ‘de Warme Bal’ van Bertha Wolters. Het geld voor deze kroeg heeft ze geleend van haar neef welke denkt dat ze aan het roer staat van een exclusief restaurant. Als hij onverwacht op bezoek wil komen, breekt er paniek uit. Dankzij de hulp van een paar trouwe stamgasten lijkt het toch allemaal nog goed af te lopen! De regie van dit toneelstuk is wederom in handen van Rinus Meulman. Joz Zwakenberg maakt dit jaar zijn debuut met de rol van Geert Schut, de loco-burgemeester. De avonden beginnen om 20.00 uur in de gemeenschapsruimte van de Daltonschool Elserike in Markelo. Kaarten zijn telefonisch te bestellen via (06) 42475030 of per mail via toneel@herike-elsen.nl.