Noabers op de been bij verhuizing

Toen Henk en Margret Stoelhorst aangaven dat zij op termijn gingen verhuizen naar Markelo zette dat de noabers wel aan het denken. Samen met Henk en de jongens Wouter, Thijs, Mark en Niels verlaat Margret met deze verhuizing namelijk haar ouderlijk huis aan de Holtdijk, waar ze maar liefst 53 jaar heeft gewoond. Dat kon natuurlijk niet geruisloos gebeuren!  Een goede voorbereiding is het halve werk en zo werd de verhuizing door de noabers op traditionele wijze, vanmiddag in gang gezet. Dat had natuurlijk nog wel wat voeten in de aarde onderweg en bleef niet lang onopgemerkt. Zo werd het gezelschap op de Holtdijk al staande gehouden en ook aan de Stoevelaarsweg en Worsinkssteeg moest er flink onderhandeld worden om de doorgang voor de familie voldoende af te kunnen kopen. Het werd al schemerig toen de ‘oude’ buurt de familie overdroeg aan de nieuwe buren van de Burgemeester Korthals Alteslaan in Markelo. Margret, Henk en de jongens: van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!