Alzheimer Café in Reggehof Goor

Wat gebeurd er precies in het brein bij iemand met dementie? Aanstaande dinsdag 28 januari opent wethouder Pieter van Zwanenburg het Alzheimer Cafe bij De Reggehof in Goor. Na de feestelijke opening zal Ilse Peters, werkzaam bij TMZ als gezondheidszorg psycholoog, vertellen over de werking van de hersenen en welk gedrag dit met zich meebrengt. Als ervaringsdeskundige met ervaring uit eigen praktijk maar ook haar persoonlijke ervaringen reikt zij adviezen aan hoe om te gaan met deze gedragsveranderingen. Het Alzheimer Café is een samenwerking tussen Carintreggeland, Tafel van Goor, Salut en Alzheimer Nederland. Het Alzheimer Café is elke laatste dinsdag van de oneven maanden open vanaf 18.30 en vindt plaats bij De Reggehof in Goor. De informatie avond begint om 19.00 uur tot 21.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie over deze avonden is per mail op te vragen bij Salut.